анкета заказа горной установки

анкета заказа горной установки

Поиск на веб-сайте

выбор языка

TR - Türkiye AR - Arabian العربیه زبان فارسی FR - France - République française EN - English

продажа горной установки, дробилки, горных сооружений, асфальтного завода, грохота, питателя

صنایع معدنیافزایش قیمت ارز در هفته‌های اخیر اگر چه تبعات منفی زیادی برای اقتصاد كشور در بر داشت اما از دیدگاهی دیگر فرصت مناسبی را برای افزایش سرمایه‌گذاری و توسعه ظرفیت در اختیار بخش صنایع معدنی كشور گذاشته كه می‌توان بهترین استفاده را از آن كرد.

در حالی كه با وجود افزایش قیمت دلار و یورو، هزینه تولید مس، فولاد، آلومینیوم و سنگ آهن در ایران (به دلیل بومی‌سازی خطوط تولید و كاهش قطعات وارداتی) تغییر چندانی نكرده، اما محصولات این بخش‌ها به طور مداوم توان صادراتی بیشتری یافته و ارزش بیشتری پیدا می‌كنند.

در چنین شرایطی اگر تقاضای داخلی پاسخ داده شود، صادرات سالانه میلیون‌ها تن محصولات فولادی و صدها هزار تن مس و آلومینیوم می‌تواند میلیاردها دلار درآمد ارزی به ارمغان بیاورد و در مرحله بعد درآمدهای یاد شده می‌تواند زمینه توسعه ظرفیت‌ها را فراهم كند.

افزایش نرخ ارز و به دنبال آن كاهش واردات فولاد (مطابق آمارهای رسمی) از هم‌اكنون نوید توجه بیشتر به تولید داخلی را می‌دهد. اگر تا چندی قبل برخی سرمایه‌گذاران صنایع فولاد بیم واردات فولاد با دلار 1200 تا 1300 تومان را داشتند اكنون می‌توانند مطمئن باشند با نرخ برابری جدید، واردات به سادگی امكان‌پذیر نخواهد بود.

از طرف دیگر برخی طرح‌های فولادی از جمله طرح‌های فولادی استانی كه اكنون در انتظار سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی است، بیش از هر زمان دیگری به هنگام بهره‌برداری سودآور خواهند بود. آنها با توجه به تأمین بخش بزرگی از هزینه‌های خود با ارز ارزان‌ قیمت، در صورت راه‌اندازی و بهره‌برداری قادرند حتی تا 3 سال هزینه‌های خود را پوشش دهند.

صنعت مس و آلومینیوم نیز اكنون قادرند با صادرات بخشی از تولیدات خود و تبدیل ارز به ریال، بخش بزرگی از هزینه‌های ریالی خود را جبران كرده و توسعه ظرفیت‌ها را با سرعت بیشتری جلو ببرند.
از یاد نبریم كه مطابق اصول اولیه اقتصادی كالای دارای مزیت نسبی و قدرت صادراتی قادر است در هر شرایطی هزینه‌های تولید خود را پوشش دهد و همچنان سودآور باشد، بنابراین صنایع معدنی ایران می‌تواند در چنین شرایطی تهدیدها را تبدیل به فرصت كند.

تاریخ انتشار: ۱۳۹۱/۷/۲۳

منبع: پایگاه خبری و اطلاع رسانی معدن و توسعه

تیکنربه گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران همزمان با بزرگداشت هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، دکتر رسول علی اشرفی پور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با حضور در شهرستان شهریار از چند واحد فرآوری شن و ماسه این شهرستان بازدید کرد. در این بازدید سیستم تیکنر چندین واحد شن و ماسه توسط مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و جوهری فرماندار شهرستان شهریار افتتاح شد. این طرح ها با سرمایه گذاری بالغ بر 20 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
تیکنر سیستم تصفیه و بازیافت آب است که با استفاده از آن در هر ساعت در حدود 85 درصد در مصرف آب واحدهای فرآوری شن و ماسه صرفه جویی می شود. یعنی بطور متوسط در هر روز به میزان تقریبی 3 الی 4 هزار متر مکعب مصرف آب در یک واحد معدنی شن و ماسه صرفه جویی می شود.
در این مراسم علی اشرفی پور از شهرستان شهریار به عنوان یکی از کانون های معدنی استان نام برد و اظهار داشت: یکی از قطب های اقتصادی و اشتغالزایی در استان تهران، واحدهای معدنی تولید و فرآوری شن و ماسه بوده که در سطح استان در حدود 125 واحد می باشند و از این بین در شهرستان شهریار 12 واحد مستقر هستند وی از مصرف آب در فرآیند تولید شن و ماسه و نیز بحث گرد و غبار ناشی از فعالیت واحدهای فرآوری شن و ماسه به عنوان مهمترین دغدغه های اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران در این خصوص نامبرد و یادآور شد: موضوع نصب تیکنر برای واحدهای معدنی در سطح استان از سال 1389 آغاز شد و در این خصوص ارتباط و تعامل مثبتی بین واحدهای معدنی با اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران برقرار بوده است.
علی اشرفی پور افزود: از سال 89 به بعد تعدادی از واحدهای شن و ماسه واقع در کانون های معدنی استان به سمت استفاده از تمهیدات مهندسی زیست محیطی مورد تاکید این اداره کل حرکت کرده اند که یکی از این تمهیدات، نصب و بهره برداری از دستگاه تصفیه و بازیافت آب (تیکنر) در این واحدهای معدنی می باشد. وی گفت: با استفاده از این سیستم 80 تا 85 درصد آب مصرفی بازیافت شده و از حدود 800 متر مکعب مصرف آب چیزی در حدود 600 الی 650 متر مکعب آن بازیافت شده و به چرخه باز می گردد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تهران با مهم ارزیابی کردن بحث مدیریت منابع آب تصریح کرد: از تعداد 125 واحد فرآوری شن و ماسه در سطح استان تهران تاکنون در حدود 25 واحد معدنی به سیستم تیکنر مجهز شده اند و این موضوع با پیگیری اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران همچنان ادامه دارد و واحدهای دیگر هم مکلف به این امر شده اند. وی همچنین از برقراری آنلاین پایش لحظه ایی خروجی هوا و فاضلاب واحدهای صنعتی در کنار موضوع مهم مدیریت منابع آب در واحدهای معدنی بعنوان دو سیاست مهم اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران یاد کرد و گفت: موضوع دیگر آنلاین پایش لحظه ایی خروجی هوا و فاضلاب (پساب) واحدهای صنعتی در استان تهران بوده که تاکنون در حدود 30 واحد به این سیستم مجهز شده اند و در کنار این امر تعدادی از واحدهای تولید آسفالت نیز با پیگیرهای این اداره کل اقدام به نصب بک فیلتر نموده اند. و این موضوعات همچنان توسط مسئولین اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران پیگیری می شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از ساخت تیکنر در سطح  شهرستان شهریار در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی بعنوان یکی از ویژگی های مهم و اساسی این امر مهم یاد کرد.
گفتنی است در این مراسم سیستم تیکنر 5 واحد فرآوری شن و ماسه در شهرستان شهریار افتتاح شد و در پایان علی اشرفی پور به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.

منبع: http://www.tehran-doe.ir/News.aspx?NewsID=1273

ارسال شده در 1391/06/08 ساعت 10:24