فرم سفارش دستگاه معدن

فرم سفارش دستگاه معدن

جستجو در سایت

انتخاب زبان

TR - Türkiye AR - Arabian العربیه RU - Russia - Россия FR - France - République française EN - English

فروش دستگاه معدن ، سنگ شکن، تاسیسات معدن، کارخانه آسفالت، سرند ، فیدر

در رسانه ها و روزنامه ها - کوبش ماشین - تولیدکننده دستگاه های معدن

آسیاب گلوله ای به شکل استوانه ای یا مخروطی هستند، که بار خردکننده داخل آنها را گلوله های فولادی یا سرامیکی تشکیل می دهد. در بعضی کاربردها به علت ارزان بودن قلوه سنگ های طبیعی به جای گلوله از قلوه سنگ استفاده می شود، که این آسیاب ها به آسیاب های قلوه سنگی معروف شده اند.
 
بار ورودی آسیاب های گلوله ای معمولا دارای ابعادی در حدود 5 تا 25 میلی متر می باشد، ولی در بعضی از انواع آنها قادر به خردکردن قطعاتی به ابعاد 50 و حتی 75 میلی متر هستند. محصول خرد شده معمولا دارای ابعادی کوچکتر از 0.2 یا 0.3 میلی متر هستند. با توجه به این داده ها نسبت خرد کردن در این نوع آسیاب می تواند به 300 برسد.
به طور کلی در شرایط یکسان، میزان خرد شدن مواد متناسب با طول آسیاب است و هر چه طول آسیاب بزرگتر باشد محصول خردشده دانه ریزتر است. نسبت طول به قطر در آسیاب های گلوله ای بسیار متغیر است و از کمتر از یک تا بیشتر از 21 تغییر می کند.
این نوع آسیاب هم به صورت خشک و هم به صورت تر مورد استفاده قرار می گیرد. که در هر مورد نوع مکانیزم خروجی متفاوت خواهد بود.

kobesh machine ball mill 27 hero

 

 

بالمیل ها براساس نحوه ورود و خروج به دو نوع بالمیل ناپیوسته و بالمیل پیوسته تقسیم می گردند که در ادامه به معرفی این دو نوع بالمیل پرداخته شده است.
بالمیل ناپیوسته
نحوه عملکرد بالمیلهای ناپیوسته به این صورت است که مواد اولیه را به همراه گلوله ها به صورت یکجا و به میزان ظرفیت بالمیل درون آن می ریزیم و تا زمان معینی تحت سایش قرار می دهیم. سپس بالمیل را متوقف کرده و مواد ساییده شده را خارج می کنیم و این عمل دوباره تکرار می شود. در شکل زیر نمونه ای از بالمیل ناپیوسته را مشاهده می کنید.
 
بالمیل پیوسته
در بالمیل های پیوسته مواد اولیه به طور پیوسته از یک سمت داخل بالمیل می شوند و پس از ساییده شدن از طرف دیگر بالمیل خارج می شوند. به همین علت نیازی به متوقف کردن بالمیل برای بارگیری و تخلیه کردن آن نمی باشد. حتی در نوع مخروطی این نوع بالمیل برای شارژ گلوله لازم نیست بالمیل را متوقف کنیم و گلوله ها را همراه مواد اولیه داخل بالمیل می کنیم. در شکل زیر نمونه ای از بالمیل پیوسته مخروطی را مشاهده می کنید:
 
مزایای استفاده از بالمیل پیوسته:
به علت مزیت های فراوان بالمیل های پیوسته بسیاری از صنایع با حجم تولید بالا تمایل به استفاده از این نوع بالمیل دارند. در زیر به تعدادی از این مزایا اشاره می کنیم:
 الف) بالا بودن کمیت و کیفیت تولید:
در بالمیل های پیوسته مواد به محض اینکه به میزان لازم ساییده شدند از بالمیل خارج شده و جایشان را مواد خام می گیرد. در صورتیکه در بالمیل های ناپیوسته همه مواد تا پایان فرایید سایش در داخل بالمیل می مانند. به همین علت، در بالمیل های پیوسته علاوه بر راندمان و سرعت بالاتر، محصول یکنواخت تری نسبت به بالمیل های ناپیوسته خواهیم داشت. همچنین  این باعث می شود برای تولید میزان یکسان از مواد ساییده شده، در بالمیل های پیوسته انرژی کمتری مصرف شود. در ضمن به این نکته نیز باید توجه کرد که زمان های توقف در بالمیل های ناپیوسته باعث کاهش میزان تولید می شود.
  علت استفاده از بالمیل های ناپیوسته ارزان بودن آن است. با توجه به ارزان بودن تسمه و پولی نسبت به چرخدنده، سیستم انتقال قدرت در بالمیل های ناپیوسته از نوع تسمه و پولی می باشد. به علت راندمان پایین تسمه و پولی در انتقال قدرت، عمدتا کل فضای بالمیل ناپیوسته را از گلوله و مواد پر می کنند تا نیاز به نیروی کمتری برای چرخاندن داشته و تسمه و پولی قادر به چرخاندن بالمیل باشد. در غیر اینصورت ممان ایجاد شده توسط وزن محتویات بالمیل، باعث لغزش تسمه بر روی بدنه بالمیل می شود. با توجه به توضیحات فوق واضح است که استفاده از تسمه و پولی تا چه میزان راندمان سایش را پایین می آورد و تنها توجیه استفاده از آن قیمت پایین آن است. در صورتیکه در بالمیل های پیوسته حداکثر تا نیمه پر می شود، که این به شدت در بهبود مکانیزم سایش کمک می کند.
 ب) کاهش فضای لازم برای ماشین آلات:
 به علت پایین بودن سرعت و کمیت تولید محصولات در بالمیل های ناپیوسته، برای تولید میزان مشخصی از محصولات، نیاز به استفاده از تعداد بیشتری از این نوع بالمیل نسبت به بالمیل های پیوسته داریم. بنابراین استفاده از بالمیل های ناپیوسته فضای بیشتری را در کارخانه اشغال می کند. البته باید این نکته ذکر شود که چون یک بالمیل پیوسته جای چندین بالمیل ناپیوسته را می گیرد، در مواقع بروز مشکل، اگر سریع رفع نشود خسارت زیادی به سودآوری شرکت وارد می شود. این نکته اهمیت بیشتر نگهداری را در بالمیل های پیوسته می رساند.
 پ) انجام فرآیند به صورت تمام اتوماتیک با یک کنترل مرکزی و تعدیل نیروی انسانی:
به علت انجام فرآیند به صورت پیوسته و ثابت بودن بسیاری از پارامترهای کنترلی اتوماتیک سازی بالمیل های پیوسته بدون دخالت انسان ساده تر و کم هزینه تر خواهد بود. علاوه بر این از بالمیل های ناپیوسته فقط به علت قیمت کمتر آن نسبت به بالمیل های پیوسته استفاده می شود. بنابراین با اتوماتیک سازی کامل بالمیل های ناپیوسته، استفاده از این نوع بالمیل دیگر توجیه اقتصادی نخواهد داشت.
 ت) کاهش هزینه تولید:
بالمیل های پیوسته در مقایسه با تعداد مشابه از بالمیل های ناپیوسته برای تولید میزان مشخصی محصول دارای قیمت بالاتری هستند و برای کارخانجات با حجم تولید پایین استفاده از بالمیل های پیوسته مقرون به صرفه نیست. ولی با توجه به مصرف انرژی پایین تر و هزینه تولید کمتر، در حجم تولید بالا در دراز مدت استفاده از بالمیل های پیوسته مقرون به صرفه تر است.
 ث) کاهش هزینه در فرآیند خشک کردن:
 در بالمیل های پیوسته به دلایل زیر در فرآیند خشک کردن انرژی کمتری مصرف می شود:
1. محصول خروجی بالمیل ها دارای درجه حرارت بالایی است. در بالمیل های پیوسته به علت اینکه فرآیند به صورت پیوسته  و اتوماتیک انجام می شود، محصول بلافاصله بدون از دست دادن درجه حرارت به خشک کن منتقل می شود و در نتیجه انرژی کمتری برای خشک کردن آن نیاز است. ولی در بالمیل های ناپیوسته به علت وقفه افتادن در انتقال به خشک کن باید انرژی بیشتری را صرف خشک کردن کرد.
2. در بالمیل ها برای کاهش ویسکوزیته، همراه با مواد اولیه مقداری روانساز داخل بالمیل می شود. در بالمیل های ناپیوسته به علت طولانی شدن فرآیند سایش اثرات روانساز کاهش می یابد و باعث می شود ویسکوزیته خروجی نسبت به بالمیل های پیوسته بیشتر باشد.
3. در بالمیل های پیوسته به علت نوع فرایند نیاز به اضافه کردن آب کمتری نسبت به بالمیل های ناپیوسته داریم و علاوه بر این در خروجی بالمیل می توانیم درصدی از آب را جدا کنیم و به آب ورودی بالمیل اضافه کنیم. بنابراین به علت آب کمتر در محصول خروجی نیاز به انرژی کمتری برای خشک کردن آن داریم.
 ج) صرفه جویی در مصرف انرژی:
 علاوه بر دلایلی که در قسمت های فوق ذکر شد، برای راه اندازی بالمیل ها تا زمانی که به سرعت نامی برسند، نیاز به انرژی فراوانی می باشد، و به دلیل اینکه در بالمیل های پیوسته این زمان های توقف حذف می شود، بنابراین در مصرف انرژی صرفه جویی فراوانی می شود.
همچنین چون در بالمیل های پیوسته از چرخدنده و در بالمیل های ناپیوسته از تسمه و پولی  برای انتقال قدرت استفاده می شود،  تلفات انرژی در بالمیل های پیوسته کمتر می باشد.